Miro

16.01.2009 08:30

Ideea tare la acest player Miro este ce poţi vedea toate Chanel news-urile de la Discovery sau Naţional Geographic, Tekzilla etc.. Eu îl folosesc o dată la 3-4 zile. Îl deschid şi în 5 min face  download la  ştiri. Toată afacerea durează până la 15 min şi...eşti la curent cum s-ar spune. Mai ales că multe din ştiri...sunt aşa...ca să fie:15 lucruri despre curcani sau De ce ne curge nasul când este frig.

Miro este un player video modernizat şi cunoscut în trecut sub numele 'Democratii Player' destinat recepţionări, on-line, şi stocării fişierelor video.
Acest program se bazează pe motorul de căutare şi interfaţa XUL creată de Mozilla. El se mai axează şi pe suportul Video Lan Player, oferindu-ne un meniu cu o multitudine de opţiuni ca: -Play Any Video File -More HD than Anyone -Save you Video Tube -Bit Torrent Made Easy Fiind dedicat desfăşurării activităţilor online ,el ne oferă conţinutul digital sub forma unor fişiere separate. Miro Ghid este pagina de intrare a aplicaţiei oferindu-ne acces la o multitudine de canale profesionale sau pentru amatori că următoarele: Geografic sau Discovery Chanel. Mai oferă şi fluxuri de o înaltă definiţie care pot include şi fluxuri HD. Câmpul lui de căutare ne permite descoperirea unor noi secvenţe video folosind o tehnologie asemănătoare cu a lui Bit Torrent. Se foloseşte de site-uri ca Youtube,Google Video Revver,Dailymotion sau BipTV. Programul mai are şi opţiunea de păstrare a filmelor o anumită perioadă dictată de utilizator.
Având interfaţa în stil modernist poate fi folosit pe orice serviciu operaţional, fie Windows XP fie Vista